What 235 people say about Hippocampus
Food | |
Service | |
Atmosphere |
Top geweest!
Zalig lekker, heel mooie setting!
Echt Genieten met de grote G...
❤️
We waren benieuwd. Een mooi verrassend decor waar ze de kunst van tafelen en etiquette nog begrijpen: mooi gedekte tafels , mooi tafelgerei … Heel lekkere gerechten , het enige minpuntje is misschien dat de porties eerder aan de kleine kant waren . De wijnhoeveelheid was wel correct. We gaan zeker nog eens terug.
Hele mooie statige villa.
We werden onthaald in het aperitiefsalon,met het nodige aperitief en de heerlijke hapjes.
De service verliep vlekkeloos,maar ze waren soms wat gehaast.
Voor de rest dik inorde.
Alleen volgende keer eens aperitieven op het
het mooie terras naar de vijver toe.
het eten was PERFECT , gaan zeker nog terug.
Spijtig dat er een grote groep is binnengekomen met een hels lawaai !
Map All restaurant deals in Mol-Wezel
About Hippocampus
In Restaurant Hippocampus the emphasis is on fine dining. The stately white villa was built around 1900 and inhabited for decades by the managers of the local 'Vieille Montagne' factory. Hippocampus is a class hotel, unique in the area of Mol, Lommel, Balen.
On cold winter days, the fire in the fireplace welcomes you. On beautiful summer days, guests dine on the terrace where they enjoy the beautiful pond where lilies show their best side.
Your host and chef Francis Scheyvaerts uses a selection of the freshest ingredients for his dishes, preferably from the region. One of his specialties is steamed walleye with tomato marmalade and a basil pesto, baked Kempen quail with black currant sauce, and candied red fruit with lavender honey and vanilla ice cream.