What 64 people say about Restaurant Barrel
Food | |
Service | |
Atmosphere |
Wat een vriendelijke en spontane ontvangst! En dit gevoel van hartelijkheid bleef de hele avond duren. De gerechten waren top van smaken en presentatie.De wijnen zeer lekker gekozen. Bedankt voor de fijne avond!!!
Daisy en Jeroen, jullie slagen er telkens in om fantastisch mooie schilderijtjes op het bord te dresseren. 5 gangen met aangepaste wijnen en een geweldige ervaring. Jullie zijn toppers, doe zo verder
zondag etentje voor de resto week bij maison thirion; Het was subliem!!! Zeker een aanrader. Bedankt
Fijne keuken met lekkere aangepaste wijnen. Mooie presentatie en vriendelijke mensen.
het was al wat geleden dat we nog naar Maison Thirion waren geweest ,en het verwonderd ons toch iedere maal hoe de chef zulke lekkere gerechten op ons bord tovert,zeer goed geholpen door mevrouw die de prima bediening met een lach uitvoert, terwijl je in een rustig kader dineert.
Map All restaurant deals in Lier
About Restaurant Barrel
Cuisine: French
On the Mechelsesteenweg 436 in Lier you will find Restaurant Barrel, a former villa that was converted into a restaurant where one can stay in a homely atmosphere, where time stands still for a moment and the craft has time to mature.
Ten years ago we started our restaurant in a beautiful mansion in Hoogstraten, Maison Thirion. In March 2020 we moved to Lier and write, here under the name Barrel our renewed version.
The name BARREL
We were looking for a short name that connected with food while encompassing our individuality. A barrel or barrel, in which the products are refined and increase in strength. This is also how our cuisine is often described by our guests: intense and pure flavor. As chef, Jeroen, I love quality and craft, it may be with a twist. Here everything is prepared in-house on a French basis with worldly influences and with many local products that reinforce each other. I, Daisy, like to receive you with a smile as hostess and assist you as sommelier in your choices for (Belgian) wine, beer and non-alcoholic beverages. Furthermore, we like to pull in our vegetable garden, to grow
(forgotten) vegetables and herbs that then find their way into the kitchen.