Wat 23 mensen zeggen over Hostellerie Vivendum*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Het is makkelijk ! Alles was perfect !
In een woord een geweldig ervaring.
We werden hartelijk ontvangen en naar een prachtige kamer gebracht. Heel praktisch en stijlvol in gericht. Het bed was voor onze smaak wat te zacht. Fijn was dat ons hondje ook mee mocht. Alleen niet het restaurant in natuurlijk. Het eten was echt heerlijk en prachtig opgemaakt. Het wijn arrangement paste perfect bi...
Lees hele reviewWe werden hartelijk ontvangen en naar een prachtige kamer gebracht. Heel praktisch en stijlvol in gericht. Het bed was voor onze smaak wat te zacht. Fijn was dat ons hondje ook mee mocht. Alleen niet het restaurant in natuurlijk. Het eten was echt heerlijk en prachtig opgemaakt. Het wijn arrangement paste perfect bij de gerechten en we kregen goede uitleg bij de wijnen en gerechten. Er is een open keuken en de chef kwam ook nog even checken of alles naar wens was. Het ontbijt de volgende ochtend was ook zeer uitgebreid en goed verzorgd! De omgeving is prachtig en birdt vele mogelijkheden. Een echte aanrader!
Super lekker gegeten met een mooi wijn arrangement
Mooie kamer en een heerlijk ontbijt
Uitstekend gegeten. De gerechten zijn ware kunstwerkjes zowel visueel als in de mond indrukwekkend. De overnachting was iets minder. Het bed is erg zacht en zakt behoorlijk in. De douche is fantastisch net als het ontbijt.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Dilsen-Stokkem e.o.
Over Hostellerie Vivendum*
Keuken: Belgisch, Frans, Vis en zeevruchten
Aan de oevers van de Limburgse Maas ligt het idyllische dorpje Dilsen-Stokkem. Alex en Marianne Clevers verbouwden hier een in 1734 gebouwde oude kapelaanswoning om hun droom te laten uitkomen en deze in te richten als restaurant en hotel. Tijdens de verbouwing is de historie van het gebouw in ere hersteld. Zo zijn de eeuwenoude schouwen en troggewelven door het hele pand nog steeds goed zichtbaar.
Het sterrenrestaurant is modern en een prachtige plek voor liefhebbers van gastronomie en kalmte. De zithoek met lage fauteuils en een open haard maakt het compleet.
Chef-kok Alex geeft aan tafel tekst en uitleg over zijn lichte en verfijnde gerechten. Alex kookt Frans met zoveel mogelijk streekgebonden producten.