Consultez 370 avis sur Huis de Colvenier
Cuisine | |
Service | |
Ambiance |
Het eten was lekker. De afrekening vind ik heel ontransparant, enkel een zelfgeschreven papiertje. Ze rekenden 30€ voor het aperitief: een witte martini en een crodino met wat fruitsap. Dit stond genoteerd als aperitief 30€. Ik zou bijna denken dat ze het voordeel van 10€ pp voor het 3-gangenmenu (65€ ipv 75) tijden...
Plus d'informationsHet eten was lekker. De afrekening vind ik heel ontransparant, enkel een zelfgeschreven papiertje. Ze rekenden 30€ voor het aperitief: een witte martini en een crodino met wat fruitsap. Dit stond genoteerd als aperitief 30€. Ik zou bijna denken dat ze het voordeel van 10€ pp voor het 3-gangenmenu (65€ ipv 75) tijdens de restaurantweek, compenseren door er ergens anders 10euro bij te rekenen. Die indruk gaf het. Anders maak je toch u afrekening zwart op wit met de detailprijs, liefst elektronisch. Zodat je weet dat iedereen dezelfde prijs betaalt. Het lange wachten tussen sommige gerechten was niet zo aangenaam. We moesten wachten tot er een tafel van 5 klaar was met hun hoofdgerecht alvorens ze het nagerecht opdienden. Met 2 ben je doorgaans sneller klaar met eten dan een grote tafel. Voor mij niet voor herhaling vatbaar.
Dit restaurant behoort zonder meer tot de top van Antwerpen
En niets is te veel als je iets vraagt 👍👍👍
Het was top ,Zoals altijd
Zeer lekker gegeten
Het eten was voortreffelijk, de bediening top, en we hebben gezellig gekeuveld met onze buren aan tafel
Carte Tous les restaurants à Anvers et ses environs.
À propos de Huis de Colvenier
Cuisine: Française
Vivez une expérience unique au restaurant Huis de Colvenier à Anvers. Huis De Colvenier surprend chaque jour ses clients avec un menu gastronomique à base de produits frais du marché. Plus qu’un délicieux dîner, ils vous font vivre une expérience extraordinaire: depuis 30 ans, le chef Patrick van Herck accueille les clients dans son restaurant. Ils apprécient son approche personnelle, le cadre spécial et les plats surprenants.
Le chef vous guidera vers sa cuisine ouverte où tout le monde est invité à jeter un coup d'œil aux casseroles. Une morue de bon goût, professionnellement découpée en filets, tandis que le bouillon mijote doucement au-dessus d'un petit feu et que le sous-chef bat un sabayon vigoureusement à la minute. Le parfum des desserts sucrés, des plats accrocheurs et le tic-tac rythmé du fouet. Pour chaque gastronome, cela ressemble à un apéritif.