Consultez 22 avis sur Zilte***
Cuisine | |
Service | |
Ambiance |
Niettegenstaande 't zilte 2 mich.sterren heeft kon het voor ons geen vergelijk doorstaan met het " hofke van basel ". Ok. smaken verschillen en mogelijk is er ook een verschil tussen lunch en dinner maar 't zilte was kil tov hofke.Ook de variatie van smaken. ( vb 't zilte kregen we een stukje van een vis MET staar...
Plus d'informationsNiettegenstaande 't zilte 2 mich.sterren heeft kon het voor ons geen vergelijk doorstaan met het " hofke van basel ". Ok. smaken verschillen en mogelijk is er ook een verschil tussen lunch en dinner maar 't zilte was kil tov hofke.Ook de variatie van smaken. ( vb 't zilte kregen we een stukje van een vis MET staart. Staart was groter dan het vlees. Dan kan niet volgens mij in een restaurant, zeker niet in een 2 ** ) Wij trekken hieruit de conclusie dat volgend jaar wij NIET gaan kijken naar sterren. Hebben geen zin om te betalen voor een ster. Wat betreft het " hofje " voor ons was het bijna perfect. Wij schrijven bijna omdat de hautaine houding van de dame des Huizens niet geapprecieerd werd.Het is niet omdat ik persoonlijk geen wijn lust dat ZIJ op mijn vraa g of er geen Duvelglas beschikbaar is moet antwoorden : " Wij zijn niet gewoon dat mensen hier bier drinken. "
Arrogantie kan soms het einde betekenen van een mooi ding. Alle jaren komen er andere restaurants bij die veelbelovend zijn, tenslotte ga je daar niet wekelijks eten.
Wij hopen dat dit systeem nog vele jaren blijft duren want het is altijd spannend, ontdekkend en geweldig. Doe zo voort.
Hallo,
Dit was van het beste dat we ooit al hebben gegeten, vriendelijke bediening, geweldige smaaktexturen. Uiteraard hebben ze dan ook hun verdiende 2sterren en een prachtige 18/20 Gault Millau!! Echt pure klasse, doe zo voort en tot binnenkort in Antwerpen.
zeer lekker en verfijnd eten, prima bediening
Heerlijk gegeten in een aangenaam kader. Subliem dessert
Het hoofdgerecht,het hertekalf, was gewoonweg uitmuntend!
Dat gerecht verdiend een dikke 10!
Carte Tous les restaurants à Anvers et ses environs.
À propos de Zilte***
Cuisine: Française, Fruits de mer
Une expérience gastronomique pure à un niveau sans précédent.
La ligne d’horizon d’Anvers comme décor culinaire.
La cuisine du restaurant étoilé Zilte*** est dirigée par le chef Viki Geunes. “En tant que chef, j’ai développé une capacité de dégustation où des sensations gustatives purement équilibrées m’interpellaient. Avec mon équipe, je m’efforce d’offrir à nos hôtes une expérience gastronomique totale à chaque fois.”
“Nous partons chaque jour à la recherche de la perfection culinaire. Cela comprend l’assiette, le lieu, l’atmosphère et l’ensemble du décor. En bref, nous souhaitons que nos clients sortent du restaurant avec d’excellents souvenirs – ou beloved memories – qu’ils garderont longtemps.”