Wat 9 mensen zeggen over La Chapelle
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Just get there and relax.
Très beau cadre, cuisine gouteuse, service bâclé, pas de carte de vins, prix des vins donné de vive voix, accueil en short et baskets (ok vu la météo mais le cadre mérite beaucoup mieux), pas de changement de couverts. Lieux super pour le glamping mais encore beaucoup de travail pour un restaurant de classe.
Zeer lekker eten in een unieke setting. Heel leuk dat je de kapel en de wijnkelder kan bezoeken. De sommelier was ziek maar het enthousiasme van de vervangster maakte veel goed.
Une très belle découverte - bel endroit, sobre et simple - plats recherchés et très savoureux : beau mélange au niveau des saveurs - quantités un peu juste. Continuez et un tout grand merci pour cette soirée
Food was amazing (food and wine!)! Service was great !
Plattegrond Alle restaurantdeals in Antene e.o.
Over La Chapelle
Restaurant Chateau de la Chapelle's chef-kok is Jürgen Van Riet. Zijn culinaire talenten gaan verder dan die van een gewone chef-kok, hij blijft kalm en geconcentreerd. Met een passie voor het werken met verse seizoensproducten van lokale producenten en leveranciers. Jürgen kookt gerechten die de smaakpapillen van zijn gasten bevredigen en tegelijkertijd zijn creatieve behoefte vervullen. Met zijn talent en passie werkt Jürgen graag met de seizoenen en combineert hij wereldse smaken met lokale producten om klassieke gerechten in zijn eigen unieke stijl te brengen. Altijd leergierig en experimenterend om samen met zijn team het perfecte menu te creëren. De keuken van Château de la Chapelle maakt zoveel mogelijk gebruik van duurzame ingrediënten voor hun pure en eerlijke gerechten. Gault&Millau heeft La Chapelle vereerd met een vermelding van één koksmuts in de Gault&Millau-gids!