Wat 235 mensen zeggen over Hippocampus
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Top geweest!
Zalig lekker, heel mooie setting!
Echt Genieten met de grote G...
❤️
We waren benieuwd. Een mooi verrassend decor waar ze de kunst van tafelen en etiquette nog begrijpen: mooi gedekte tafels , mooi tafelgerei … Heel lekkere gerechten , het enige minpuntje is misschien dat de porties eerder aan de kleine kant waren . De wijnhoeveelheid was wel correct. We gaan zeker nog eens terug.
Hele mooie statige villa.
We werden onthaald in het aperitiefsalon,met het nodige aperitief en de heerlijke hapjes.
De service verliep vlekkeloos,maar ze waren soms wat gehaast.
Voor de rest dik inorde.
Alleen volgende keer eens aperitieven op het
het mooie terras naar de vijver toe.
het eten was PERFECT , gaan zeker nog terug.
Spijtig dat er een grote groep is binnengekomen met een hels lawaai !
Plattegrond Alle restaurantdeals in Mol-Wezel e.o.
Over Hippocampus
In Restaurant Hippocampus ligt de nadruk op fijn dineren. De statige witte villa werd gebouwd rond 1900 en gedurende tientallen jaren bewoond door de managers van de plaatselijke 'Vieille Montagne' fabriek. Hippocampus is een klasse-hotel, uniek in de omgeving Mol, Lommel, Balen.
Op koude winterdagen heet het vuur in de open haard u welkom. Op mooie zomerdagen dineren gasten op het terras waar ze genieten van de prachtige vijver waarin lelies zich van hun beste zijde laten zien.
Uw gastheer én chef Francis Scheyvaerts gebruikt voor zijn gerechten een selectie van de meest verse ingrediënten, bij voorkeur afkomstig uit de regio. Eén van zijn specialiteiten is gestoomde snoekbaars met marmelade van tomaten en een pesto van basilicum, gebakken Kempense kwartel met zwarte-bessen saus, en geglaceerd rood fruit met lavendelhoning en vanille-ijs.