Wat 165 mensen zeggen over Restaurant Gliss
Eten | |
Service | |
Sfeer |
De hapjes en het diner beantwoorden zeker aan de (13)punten van Gault/Millau : verrassend en lekker. De wijnen waren passend en goed. Als men nu ook nog de geschonken champagne verandert door een ander/beter merk, dan is het (ver)ouder(d) kader slechts een detail.
Alles top
Annulatie door restaurant 2uur voor bezoek. Dringende reden
Beste,
door dringende medische redenen hebben wij inderdaad op het allerlaatste moment al onze reserveringen van die avond moeten annuleren. Wij hebben ons tevens uitgebreid verontschuldigd bij iedereen. We vinden het dan ook jammer dat u ons hier dan nog eens afrekent met een slechte score. Hopelijk wordt u nooit ziek en beland u nooit op de spoed. Verder wensen wij u nog een aangename dag toe
absolute aanrader. fijne keuken met originele combinaties met lokake ingredienten en nu en dan een japanse toets.
Bedankt voor de mooie feedback
Lekker eten, goede bediening enkel spijtig dat er bij de afrekening een foutje gemaakt werd (dat wij ook niet onmiddellijk opgemerkt hadden) er werden 5 aangepaste wijnen aangerekend ipv 4! Spijtig.
Onze excuses voor dit foutje, met een eenvoudig belletje was dit zo opgelost. We storten zodra we jullie rekeningnummer hebben dit bedrag terug. We zijn wel blij te horen dat alles verder naar wens was, inclusief de gevraagde aanpassingen i.v.m. allergieën. Vriendelijke groeten Hilde en Patrick
Plattegrond Alle restaurantdeals in Geraardsbergen e.o.
Over Restaurant Gliss
Keuken: Mediterraans, Frans
In een klein dorpje, Nieuwenhove, onder de kerktoren en midden in een stiltegebied , vonden chef Patrick Stevens en echtgenote Hilde deze oude burgemeesterswoning. De oorspronkelijke leefruimte werd omgetoverd tot een intiem restaurant , en in de orangerie kunnen de gasten in alle rust genieten van het aperitief of de koffie terwijl ze een mooi zicht hebben op het achterliggend terras en tuin waar men in de zomer heerlijk buiten kan eten.
In de keuken komt het product steeds op de eerste plaats, herkenbaarheid van dit product is en blijft belangrijk alsook de klassieke basissen van de keuken en het respect voor de seizoenen. De moderne hedendaagse invloeden worden hier en daar als kleine accenten gebruikt om de gerechten jonger, frisser en lichter te maken, dit echter zonder te vervallen in een keuken van schuimpjes en geleien.
bedankt voor de mooie review