Wat 64 mensen zeggen over Restaurant Barrel
Eten | |
Service | |
Sfeer |
De smaken in de gerechten waren in een verrassend en subtiel evenwicht. Wäre culinair kunststukjes! Onze smaakpapillen werden echt verwend. De gastvrouw is bijzonder vriendelijk, maar ook de kok zelf komt je tafel soms bedienen.
dit is een echte aanrader , de perfectie is niet veraf , het eten was echt top , de bediening voortreffelijk , en we hadden geluk dat we in de veranda konden zitten , was een van de eerste dagen goed weer , mooi zicht op de tuin . Een restaurantje waar we zeker nog eens naar terug gaan
Heel lekkere gerechten, verrassende combinaties met aangepaste wijn, super dessert en lekkere dessertwijn. Heel aangename gastvrouw en chef. Enig minpuntje sober interieur maakt dat geluid van andere tafels te luid was.
Super lekker eten in een gezellig kader. Dit met de vriendelijke bediening maakt dit geheel gewoon top!
Het was lekker en vriendelijke bediening
Plattegrond Alle restaurantdeals in Lier e.o.
Over Restaurant Barrel
Keuken: Frans
Op de Mechelsesteenweg 436 in Lier vindt u Restaurant Barrel, een voormalige villa die werd omgebouwd tot restaurant waar men vertoeft in een huiselijke sfeer, waar de tijd even stilstaat en de ambacht tijd heeft om te rijpen.
Tien jaar geleden startten we ons restaurant in een prachtig herenhuis in Hoogstraten, Maison Thirion. In maart 2020 verhuisden we naar Lier en schrijven, hier onder de naam Barrel onze hernieuwde versie.
De naam BARREL
We zochten een korte naam, die in verbinding met voeding staat en tegelijkertijd onze eigenheid omvatte. Een vat of barrel, waarin de producten verfijnd worden en toenemen in kracht. Zo wordt onze keuken ook vaak door onze gasten omschreven: intens en puur van smaak. Als chef, Jeroen, hou ik van kwaliteit en ambacht, het mag met een twist. Hier wordt alles in huis bereid op een Franse basis met wereldse invloeden en met vele lokale producten die elkaar versterken. Ik, Daisy, ontvang je graag met de glimlach als gastvrouw en sta je als sommelier graag bij in je keuzes voor (Belgische) wijn, bier en alcoholvrije dranken. Verder trekken we graag in onze moestuin, voor het kweken van
(vergeten) groenten en kruiden die daarna de weg naar de keuken vinden.