Wat 64 mensen zeggen over Restaurant Barrel
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Bediening zeer professioneel maar toch persoonlijk, warm maar toch correct.
Wat betreft het eten waren het gedurfde combinaties met een heerlijk resultaat.
Een jong koppel,hij in de open keuken,zij de zaal,waar hij ook nog bijspringt als er veel schotels te gelijk moeten opgediend worden ,vernieuwende en verrassende keuken,lekker eten en mooi gepresenteert,Proficiat
Bijzonder lekker gegeten en warm onthaal. Vriendelijke bediening zowel door de gastvrouw als de chef. Heerlijke smaken en mooie presentatie op het bord. zeker een aanrader!
Het menu was verrassend en verrassend goed. Mooie porties, goed op elkaar afgestemd qua smaak en grootte. Ook het bijpassende wijnarrangement was met zorg en smaak goed uitgekozen. Opvallend waren de eerste amuse, tussengerecht (super van smaak en samenstelling, hoofdgerecht en nagerecht. De eigenaars runnen dit res...
Lees hele reviewHet menu was verrassend en verrassend goed. Mooie porties, goed op elkaar afgestemd qua smaak en grootte. Ook het bijpassende wijnarrangement was met zorg en smaak goed uitgekozen. Opvallend waren de eerste amuse, tussengerecht (super van smaak en samenstelling, hoofdgerecht en nagerecht. De eigenaars runnen dit restaurant nu 5 maanden en doen dat zeer goed. De eigenaresse is gastvrouw: bijzonder vriendelijk, goede uitleg. Haar man is kok en komt ook zelf (vanuit de open keuken) de gerechten serveren en uitleggen. De sfeer is warm en huiselijk, zeer mooi interieur.
Een aanrader!
Plattegrond Alle restaurantdeals in Lier e.o.
Over Restaurant Barrel
Keuken: Frans
Op de Mechelsesteenweg 436 in Lier vindt u Restaurant Barrel, een voormalige villa die werd omgebouwd tot restaurant waar men vertoeft in een huiselijke sfeer, waar de tijd even stilstaat en de ambacht tijd heeft om te rijpen.
Tien jaar geleden startten we ons restaurant in een prachtig herenhuis in Hoogstraten, Maison Thirion. In maart 2020 verhuisden we naar Lier en schrijven, hier onder de naam Barrel onze hernieuwde versie.
De naam BARREL
We zochten een korte naam, die in verbinding met voeding staat en tegelijkertijd onze eigenheid omvatte. Een vat of barrel, waarin de producten verfijnd worden en toenemen in kracht. Zo wordt onze keuken ook vaak door onze gasten omschreven: intens en puur van smaak. Als chef, Jeroen, hou ik van kwaliteit en ambacht, het mag met een twist. Hier wordt alles in huis bereid op een Franse basis met wereldse invloeden en met vele lokale producten die elkaar versterken. Ik, Daisy, ontvang je graag met de glimlach als gastvrouw en sta je als sommelier graag bij in je keuzes voor (Belgische) wijn, bier en alcoholvrije dranken. Verder trekken we graag in onze moestuin, voor het kweken van
(vergeten) groenten en kruiden die daarna de weg naar de keuken vinden.