Wat 1503 mensen zeggen over De Pastorale**
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Het was gewoon schitterend.
Bovenop het lekkere eten was het onthaal en de bediening dik in orde. Komen dit najaar zeker terug.
Tot binnenkort
Het was zeer goed,
Aangename omgeving (mooi terras),
Verrassende gerechten (zowel de tussen als voor hoofd en nagerecht)
Lekkere aangepaste wijnen.
Misschien iets te veel volk (personeel) aan het rondlopen (zaten aan terras kant waardat de trap naar buiten is). Maar dat is echt een detail om te muggenziften.
Dus heel leuke avond gehad.
Superlekkere gerechtjes in een modern jasje! Vriendelijk personeel en een hele lieve gastvrouw maken het helemaal af!
Zeer lekker en zeer correcte bediening
Prachtige avond, alles was gewoon perfekt. Ik was alleen verbaasd door het feit dat de tweede wijn was gemeld in het glas met het einde van de eerste fles...glas veranderen is geen goede optie om de gevineerde wijn gebruiken....maar 2 flessen van dezelfde wijn mixen volgens mij is geen optie.Na de Cube, was echt een...
Lees hele reviewPrachtige avond, alles was gewoon perfekt. Ik was alleen verbaasd door het feit dat de tweede wijn was gemeld in het glas met het einde van de eerste fles...glas veranderen is geen goede optie om de gevineerde wijn gebruiken....maar 2 flessen van dezelfde wijn mixen volgens mij is geen optie.Na de Cube, was echt een plesier uw schoon restaurant te bezoek, echt niet ver van Brussel buiten spitshuren!!! Dank u wel. JM Anciaux
Plattegrond Alle restaurantdeals in Rumst-Reet e.o.
Over De Pastorale**
Bij tweesterrenrestaurant Pastorale** bent u aan het juiste adres als u wilt genieten van een uitzonderlijke, culinaire belevenis die in het teken staat van puur genot. Bart De Pooter en zijn team ontvangen u in een pastorie uit 1830 die modern gerenoveerd werd. De stijlvolle inrichting wordt gecombineerd met hedendaagse kunst van Arne Quinze, en in de tuin en aan de inkom wordt u verwelkomd door beelden van Jan Fabre.
U zult al gauw vaststellen dat de inrichting een voorbode is voor de gerechten die op de borden verschijnen. Chef Bart De Pooter verdiende zijn strepen - en twee sterren - door verfijnde gerechten neer te zetten waarin alleen plaats is voor dagverse producten, bij voorkeur uit de streek. De perfecte balans tussen producten en texturen van zijn gerechten zijn een echt feest in de mond en verraden de pure emotie en passie die de chef in zijn werk legt.