Wat 194 mensen zeggen over Bizie Lizie
Eten | |
Service | |
Sfeer |
om te beginnen dronken we een glaasje bubbels van het huis (? Drappier)
het menu werd voorgesteld en na een correcte wachttijd kregeen we een tartelle met petit gris en champignons -- lekker van smaak
kabeljauw op vel gebakken (? ben niet zeker meer) met een citroenpuree (smaak overheerste wat) en (blad)spinazie
...
om te beginnen dronken we een glaasje bubbels van het huis (? Drappier)
het menu werd voorgesteld en na een correcte wachttijd kregeen we een tartelle met petit gris en champignons -- lekker van smaak
kabeljauw op vel gebakken (? ben niet zeker meer) met een citroenpuree (smaak overheerste wat) en (blad)spinazie
als afsluiter : carpaccio van ananas met bolletje muntijs (op mijn verzoek werd dit zonder probleem vervangen door een bolletje vanilleijs)
-- conclusie : dat ze voor die prijs toch een leuk menutje kunnen geven
? akostiek (er zal een nogal luidruchtig gezelschap)
Dik in orde !!! Alleen de inrichting van de 2de zaal op de 1ste verdieping is eigenaardig, speciaal, je vindt het fantastisch of je vindt het maar niks, maar dat heeft de pret en het genieten niet bedorven. Zeker voor herhaling vatbaar.
Lekker eten en zeer lekkere wijn, wel duur.
Jammer dat we bijna helemaal alleen in het restaurant zaten.
Zeer leuke ervaring in een mooi kader. Attente en professionele bediening en correcte wachttijden. Al bij al zeer aangenaam verrast, ze gaan ons hier zeker terug zien.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Antwerpen e.o.
Over Bizie Lizie
Restaurant Bizie Lizie, gelegen in Antwerpen, is een stijlvol restaurant en heeft nagedacht over sfeer. Het biedt meerdere interieurstijlen: etnic chique, barok deluxe, silver mirror of cosy wood. De vier sfeervol ingerichte ruimtes nodigen u uit om heerlijk te komen genieten.
Krijgt u een hongerig gevoel als je denkt aan grootmoeders keuken? Bizie Lizie verwent u graag met traditionele Belgische en Franse gerechten aan een zachte prijs. In dit unieke totaalconcept heeft u het ongetwijfeld naar uw zin.
Côte à l'os of huisgemaakte Garnaalkroketten van mama Lizie? Het keukenteam kent de kneepjes van het vak en haalt kraakverse ingrediënten in huis. Producten van eigen bodem hebben bovendien een streepje voor. Kijk zeker ook naar de seizoenskaart of ontdek op zondag het kreeftenmenu.