Wat 394 mensen zeggen over Vin Perdu
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Vin Perdu is bij ons een vaste waarde die we tijdens de Restaurantweek én daarnaast graag bezoeken. Zoals altijd was het ook deze keer weer een lekkere ervaring!
Na enkele lekker cocktails en mocktails kregen we als voorgerecht heerlijke Roggevleugel met kappertjesboter. De rogge was perfect gaar en de bijkomende b...
Vin Perdu is bij ons een vaste waarde die we tijdens de Restaurantweek én daarnaast graag bezoeken. Zoals altijd was het ook deze keer weer een lekkere ervaring!
Na enkele lekker cocktails en mocktails kregen we als voorgerecht heerlijke Roggevleugel met kappertjesboter. De rogge was perfect gaar en de bijkomende boter werd subliem op smaak gebracht met net genoeg kappertjes om toch niet te overheersen. Het kraakverse brood dat erbij geserveerd werd, maakte het eerste gerechtje helemaal af.
Het hoofdgerecht overtrefte echter het lekkere voorgerecht zeker. Zo was de combinatie van perfect gebakken parelhoen met witloof, gemengde champignonnetjes, amandelkroketjes en fine champagnesaus niet enkel een streling voor het oog, het was ook nog eens súper lekker.
Hoewel we normaal échte dessertvrouwen zijn, viel de nougatparfait met bosvruchtencompote een klein beetje tegen. Echter was de meringue die erbij gegeven werd als afwerking heerlijk.
De bediening was zoals steeds professioneel en tot in de puntjes verzorgd!
We hebben zeer lekker gegeten. Vriendelijke stressvrije bediening. Mooie zaak.
Mooie omgeving voor een lunch op donderdagmiddag met toch best wat volk in de zaak. Vriendelijke en correcte bediening. Lekker 3-gangenmenu voor de restaurantweek en zeker voldoende. Het voorgerecht van alleen een stukje rog met wat kappertjes vond ik wel heel simpel, maar het hoofdgerecht met malse parelhoen maakte...
Lees hele reviewMooie omgeving voor een lunch op donderdagmiddag met toch best wat volk in de zaak. Vriendelijke en correcte bediening. Lekker 3-gangenmenu voor de restaurantweek en zeker voldoende. Het voorgerecht van alleen een stukje rog met wat kappertjes vond ik wel heel simpel, maar het hoofdgerecht met malse parelhoen maakte dat wel goed. Geen super innovatieve keuken en niets verrast echt, maar wel gewoon lekker en goed eten. Lekker wijntje erbij en afsluiten met een goede koffie en we komen daarvoor graag nog eens terug!
Wij hebben zeer lekker gegeten maar het nieuwe concept bevalt ons totaal niet.
De snelheid waarmee alles moest besteld en gegeten worden was ook voor een brasserie niet aanvaardbaar. Het voorgerecht werd zowat gelijk met het aperitief gebracht. De ober onderbrak zeker 10 keer ons gesprek om de vaart er te kunnen inzetten. Zeer spijtig want het eten krijgt van ons een 10.
Gezellig ingericht, vriendelijke bediening, superlekker gegeten, heel fijn!
Zeker voor herhaling vatbaar.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Oud-Turnhout e.o.
Over Vin Perdu
Keuken: Frans
Vin Perdu in Oud-Turnhout vervelt van gastronomisch restaurant tot een hippe bar-bistro waar veel evidente producten de baan ruimden voor onder meer leuke allemansvriend gerechtjes om alleen of in gezelschap van te genieten en een keuze aan zelf gerijpt rundvlees. Een afzonderlijke barfood kaart met diverse verse dumplings, internationale charcuterie en zelf gemaakte limonades en mocktails zorgt voor een hoge fun factor.