Wat 34 mensen zeggen over PAZZO
Eten | |
Service | |
Sfeer |
De ontvangst was hartelijk, begroet door de chef zelve, een tafeltje aan het venster met zicht over de ganse zaak, alsook buitenzicht. Het aperitief van het huis was top, als voorgerecht een heerlijke vitello tonato, tussengerecht ravioli met verse truffel erover, aan tafel geschraapt, dan het hoofdgerecht heerlijke...
Lees hele reviewDe ontvangst was hartelijk, begroet door de chef zelve, een tafeltje aan het venster met zicht over de ganse zaak, alsook buitenzicht. Het aperitief van het huis was top, als voorgerecht een heerlijke vitello tonato, tussengerecht ravioli met verse truffel erover, aan tafel geschraapt, dan het hoofdgerecht heerlijke skrei met risotto en warme groentjes en als dessert een koekje als bord, met daarin een flan met daarop een ovaal bolletje paars ijs met rondom verse aardbeien en slagroom. daarbij natuurlijk 'n lekker flesje witte wijn en achteraf nog 'n heerlijke koffie.
Dit alles aan tafel geserveerd door 'n tob kelner. Ene dikke proficiat ook aan de openkeuken met Ingrid Neven als chef.
Voor herhaling vatbaar en wij gaan er zeker terug!!!
Het was in orde , niet echt verrassend , na de vorige dag in L.E.S.S. ( Brugge ) te eten was dit niets speciaals , en dat terwijl de prijs in LESS goedkoper was dan in Pazzo . !
Toch ook ontgoocheld over de dure wijnkaart die niet in verhouding staat met het restaurant niveau , opnieuw vast stellen dat de wijnen bij LESS reeds bij 30 euro starten en dat vinden we wel correct .
vriendelijke en vlotte bediening. Lekker gegeten. Voorgerecht met haring was misschien een klein beetje uit balans. Ik bedoel daarmee ofwel een klein stukje haring meer ofwel een beetje minder van de coullis. Maar de smaken zaten wel goed. De combinatie van de sorbet met de haring is niet nieuw, maar nog steed...
Lees hele reviewvriendelijke en vlotte bediening. Lekker gegeten. Voorgerecht met haring was misschien een klein beetje uit balans. Ik bedoel daarmee ofwel een klein stukje haring meer ofwel een beetje minder van de coullis. Maar de smaken zaten wel goed. De combinatie van de sorbet met de haring is niet nieuw, maar nog steeds superlekker ! De risotto met truffel was gewoon de perfectie ! Alleen daarvoor is het restaurant een bezoekje waard. Voor klanten die geen aangepaste wijnen drinken was er een lekker glas chianti maar als je liever iets anders had kon dat ook.
Kortom, een zeer aangename (en lekkere) ervaring.
Het eten was perfect: timing, opdienen, de smaak, de variatie. Advies betreffende keuze wijn was uitermate goed. Een topper
Niet zo echt lekker om het eufemistisch uit te drukken. Had er meer van verwacht. Dure glazen wijn geserveerd aan gemiddeld 8€/glas.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Antwerpen e.o.
Over PAZZO
Keuken: Italiaans
Pazzo is een wijnrestaurant, een plaats waar eten en wijn harmonieus samengaan. Chef Ingrid Neven en haar team combineren de beste culinaire invloeden uit de hele wereld. Franse, Italiaanse en Japanse smaken worden moeiteloos met elkaar gecombineerd.
Bij Pazzo proberen ze graag iets nieuws, zonder de traditie te negeren en zonder ingewikkelde hoogstandjes. Maar wel met eersteklas ingrediënten die barsten van smaak. En wie graag eens tussen de truffels snuffelt, zal Pazzo leren kennen als een huis van vertrouwen...