Wat 251 mensen zeggen over Wingerd
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Ons eerste bezoek maar zeker niet het laatste. Rustig kunnen genieten van ons diner. Bediening was aangenaam en heel vriendelijk. Ze kenden zo goed wat er geserveerd werd dat het soms wat te snel werd verteld dat het ons even moest kunnen bezinken. Sommige bereidingen waren zo uniek, echt genieten. leuke beleving de...
Lees hele reviewOns eerste bezoek maar zeker niet het laatste. Rustig kunnen genieten van ons diner. Bediening was aangenaam en heel vriendelijk. Ze kenden zo goed wat er geserveerd werd dat het soms wat te snel werd verteld dat het ons even moest kunnen bezinken. Sommige bereidingen waren zo uniek, echt genieten. leuke beleving de kennismaking met verschillende biertjes gecombineerd met het eten. Dit is waarvoor je op restaurant gaat eten!
Culinaire beleving met perfecte service! Michelin moet er zeker nog eens langsgaan, Pieter en zijn team verdienen een ster!
Elk bordje was een plaatje met heerlijke gerechtjes
heel lekker
een aanrader
Een heerlijk terras onder een dicht platanendak, waardoor het goed toeven was ondanks de hoge buitentemperatuur. Het begon met drie amuses, die ieder een verrassend karakter hadden en tóp bereid waren. Daarna vier gangen waarvan er niet een de mindere was, dit is een zeldzaamheid. Wat een uiteenlopende maar prachtig...
Lees hele reviewEen heerlijk terras onder een dicht platanendak, waardoor het goed toeven was ondanks de hoge buitentemperatuur. Het begon met drie amuses, die ieder een verrassend karakter hadden en tóp bereid waren. Daarna vier gangen waarvan er niet een de mindere was, dit is een zeldzaamheid. Wat een uiteenlopende maar prachtig combinerende smaken. En de zorg die aan elk detail is besteed, proef je werkelijk terug. Ik kom binnenkort graag eens terug want dir restaurant is écht bijzonder.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Vorselaar e.o.
Over Wingerd
Keuken: Frans, Vis en zeevruchten
Jolien, Pieter en hun team verwelkomen u van harte, met een vernieuwende kijk op gastronomisch koken.
Chef Pieter vertelt zijn verhaal door u een menu te bereiden waar het eerlijk, puur product in de kijker wordt gezet.
Dit verhaal is culinair compleet, waardoor er geen wijzigingen of aanpassingen kunnen gebeuren.
Zijn er ingrediënten, die u absoluut moet vermijden
(schaal-schelpdier, noten,..) meld dit op voorhand!
De visie van het restaurant wordt ook doorgetrokken in hun drankenkaart.
De drankenkeuze is beperkt maar met zorg en finesse geselecteerd.