Wat 297 mensen zeggen over Alter*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
lekker eten , mooie omgeving, mooi interieur, vriendelijk, iets te lange wachttijden, komen zeker terug
Opmerkingen bij het hoofdgerecht:
1. groenten waren beetgaar t.t.z. ze waren vooral "beet" maar niet "gaar"
2. het vlees viel tegen, het was taai en men heeft helemaal niet gevraagd hoe het vlees moest gebakken zijn
Enige - punt: lange wacchtijd tussen de gangen
Ondanks het misverstand bij de online-reservering werden wij fantastisch onthaald! Er werd ons dadelijk een tafeltje geregeld voor 5 personen! Het eten was zeer zeer lekker van amuse tot koffie! Geen lange wachttijden terwijl het vrij grote restaurant toch stevig vol zat! Bij het breken van een glas, waarvan de sche...
Lees hele reviewOndanks het misverstand bij de online-reservering werden wij fantastisch onthaald! Er werd ons dadelijk een tafeltje geregeld voor 5 personen! Het eten was zeer zeer lekker van amuse tot koffie! Geen lange wachttijden terwijl het vrij grote restaurant toch stevig vol zat! Bij het breken van een glas, waarvan de scherven in een dessert vielen bracht men ons dadelijk een nieuw dessert!! Wijn was ook heel lekker!
Prima locatie, prima personeel en zeer lekker eten!!!
Proficiat ALTERMEZZO !!!
1.Geen aperitiefhapjes bij het "restaurant week" menu??
2.Voorgerecht flauw van smaak en te weinig.
3.Hoofdgerecht malse hoevekip, net voldoende.
4.Nagerecht: lekker maar zeker niet te veel.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Tongeren e.o.
Over Alter*
Keuken: Mediterraans, Frans
Altermezzo staat voor topgastronomie in een ongedwongen sfeer. Hier kookt een jonge, talentvolle en ambiteuze kok Jo Grootaers.
Op 09/09/09 begon dit mooie verhaal
Toeval bestaat niet… dacht Jo op 19 jarige leeftijd. Soms komen dingen gewoon op je pad en dan moet je er voor durven gaan. Dat hij niet eerst onder de vleugels van een topchef ervaring kon opdoen, weerhield hem er geenszins van om een technisch sterke en tegelijk creatieve kookstijl te ontwikkelen. Zijn keuken heeft de laatste jaren aan maturiteit gewonnen en is tot wasdom gekomen.
Met zijn typerende stijl en zijn jongensachtige bravoure weet hij zijn gasten te beroeren en hen een ervaring te bieden die hen nadien nog lang bijblijft. Jo kookt out of the box met veel buikgevoel en zonder recepturen zoals een muzikant die op zijn piano tokkelt en uiteindelijk een partituur schrijft. Hij haalt het maximum aan smaak uit een product zonder het te verbergen. Elk gerecht is puur en leesbaar.
De kaart wordt regelmatig aangepast aan het marktverse aanbod om u op maat te bedienen en omdat het juiste product in het juiste seizoen gewoon lekkerder is.