Wat 23 mensen zeggen over Jardin Public
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Het eten was niet vers.
Niet mooi op de borden gepresenteerd.
Echt een grote tegenvaller.
Lekker eten en vriendelijke service
Een leuk kader (verstopt in een park), een mooie en klassevolle zaak met top bediening en interessante gasten
Gezellig en ruim terras.
Diner was verzorgd. Zeker de betere brasserie keuken.
Wij gaan zeer vaak eten en voor deze prijs was dit echt niet ok en verwacht ik meer.
Bediening was niet in orde en er werden van begin tot einde fouten gemaakt en geen enkele keer excuses gehad. Ober kwam zelf 1x aan tafel zeggen dat ik had moeten zien dat ze verkeerde borden gegeven hadden aan ons?! Heel onprofess...
Wij gaan zeer vaak eten en voor deze prijs was dit echt niet ok en verwacht ik meer.
Bediening was niet in orde en er werden van begin tot einde fouten gemaakt en geen enkele keer excuses gehad. Ober kwam zelf 1x aan tafel zeggen dat ik had moeten zien dat ze verkeerde borden gegeven hadden aan ons?! Heel onprofessionneel en onbeleefd. Daarna negeerde hij mij hele avond. Eten was ook niet goed van smaak heel simpel en niet beste kwaliteit wat ik wel verwacht voor 55euro menu. Al veel beter gegeten voor minder geld. Buiten bediening was eten dus ook niet wat ik verwachtte. Enige positief was interieur was mooi en mooi terras. Spijtig ik zou liever positief zeggen maar eerlijk is eerlijk rekening 165euro voor 2 personen en niet genoten is veel geld.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Berchem e.o.
Over Jardin Public
Keuken: Belgisch, Frans, Klassiek
Gelegen in Antwerpen en gevestigd in een prachtig pand is restaurant Jardin Public. Het oude woon- en werkhuis van kunstschilder Joris Nauwelaerts uit 1911 is omgetoverd tot restaurant en is sinds 2009 de thuisbasis van Jardin Public. Het restaurant beschikt over drie mooie eetkames, met elk een andere sfeer. Zo zorgt Jardin Public ervoor dat u steeds in de juiste setting luncht of dineert. Chef Ben Van den Wijngaert en zijn team brenen dagverse kwaliteit op het bord van hun gasten uit de klassieke keuken. Ook verfijnde hedendaagse creaties vinden hun weg naar uw bord.