Wat 25 mensen zeggen over Bar Bulot Zedelgem*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Perfect
Gezellig kader met open keuken, lekker eten en vriendelijke bediening.
Leuke sfeer, goeie drive, toffe vibe, modern, open keuken, heel leuk. Alleen schandalig dat je de hapjes bij het bestellen van een aperitief (glaasje champagne van €18 of een ander aperitief van €16) moet extra bij betalen voor de hapjes. Zelfs geen nootje of olijfje of dipsausje krijg je erbij. Dat vind ik ongeh...
Lees hele reviewLeuke sfeer, goeie drive, toffe vibe, modern, open keuken, heel leuk. Alleen schandalig dat je de hapjes bij het bestellen van een aperitief (glaasje champagne van €18 of een ander aperitief van €16) moet extra bij betalen voor de hapjes. Zelfs geen nootje of olijfje of dipsausje krijg je erbij. Dat vind ik ongehoord. Voor de rest prijs / kwaliteit zeker in orde. Het aanbod versnaperingen bij het bestellen van koffie blijft ook beperkt tot 1 madeleine per persoon. Ook wat magertjes voor zo'n zaak.
De ervaring was super. Variatie alom.
Geen enkel hapje bij de aperitief, heb ik nog nooit meegemaakt. De presentatie van de hapjes was gewoontjes, niet zoals je in een sterrenrestaurant verwacht, maar lekker. Het voorgerecht was heel lekker. Niets op aan te merken. Het vlees van het hoofdgerecht was voor de helft vet, wij hebben ons bord niet leeggeget...
Lees hele reviewGeen enkel hapje bij de aperitief, heb ik nog nooit meegemaakt. De presentatie van de hapjes was gewoontjes, niet zoals je in een sterrenrestaurant verwacht, maar lekker. Het voorgerecht was heel lekker. Niets op aan te merken. Het vlees van het hoofdgerecht was voor de helft vet, wij hebben ons bord niet leeggegeten. De combinatie van vlees, aardappel, saus en groenten was een vettige boel. Het dessert daarentegen was een delicatesse. Een tiramisu klaargemaakt aan tafel, heel fijn van smaak. Een adresje dichtbij de deur, maar niet voor herhaling vatbaar. Jammer
Plattegrond Alle restaurantdeals in Zedelgem e.o.
Over Bar Bulot Zedelgem*
Keuken: Frans, Klassiek, Vis en zeevruchten
In december 2022 is Bar Bulot Brugge naar Zedelgem verhuist. Het huist nu in het iconische gebouw waar het team van Hertog Jan destijds de pannen van het dak kookte. Bar Bulot evolueerde de voorbije jaren onder leiding van gastheer Maxime Depreitere en chef Destin Cannaert naar een eigentijds klassiek restaurant, met naast seafood ook de betere vleesgerechten. Als je hem vraagt waar Bar Bulot voor staat, antwoordt hij: finesse. Je merkt deze finesse aan bijvoorbeeld de betere Europese wijnen, het warme en sfeervolle interieur, de fijngedekte tafel en de professionele service. Kortom, de plek waar u kan genieten van een heerlijk diner in een ongedwongen sfeer.